Rengøringsfirma

Så fik vi endelige privat rengøring i vore villa i København

Lidt ord om vores privat rengøring i København

 

Jeg vil lige benytte lejligheden til at skrive et par ord om et rengøringsfirma i København som jeg bruger til privat rengøring.

Mig og min mand har længe gået med ideen om at hyre en til privat rengøring.
Vi snakkede med nogen bekendte som bor på Amager de havde nemlig lige fået fat i et rengøringsfirma til at ud føre privat rengøring i deres villa.

De kunne anbefale et rengøringsfirma til privat rengøring i København som hedder www.rengoeringkbh.dk. Det fortalte os at de havde søgt efter et billigt rengørings firma til privat rengøring i København på google. og der var de stødt på www.rengoeringkbh.dk de kontaktede dem og fik en aftale i hus.

privat rengøring København

Mig og min mand tog affære og ringede til rengoeringkbh.dk og snakkede med en rigtig sød medarbejder, de ville komme for bi så vi kunne få aftalt hvad de skulle gøre rent i vores hus og hvornår de skulle påbegynde arbejdet.

Mandag den 28 December kom de og vi fik en snak om hvad der skulle gøres rent og hvor mange gange de skulle komme om måneden.

Vi aftalte 4 gange om måneden og prisen den var vi mere end tilfreds med, det var et utrolig billigt rengøringsfirma vi havde fået fat i og de havde også god sans for service må man sige.
Vi fik en prøve periode på 14 dage og vi var ikke i tvivl vi havde fundet det rengøringsfirma som skulle gøre vore villa ren her i København.
Mig og min mand kan stærkt anbefale rengoeringkbh.dk hvis du søger billig privat rengøringshjælp i København som er utrolig billig og som har en rigtig god service.

Se det privat rengørings firmaets hjemmeside her.

admin (Author)