Ikke kategoriseret

Sådan fungerer natindstillingen på din tyverialarm

Desværre er det ikke alle der sætter deres tyverialarmer til om natten, og sætter sig dermed i fare. Dette kan ofte skyldes, at folk ikke ved, hvordan man bruger natindstilling på deres tyverialarm.

Skab tryghed i dit hjem med en alarm med skalsikring fra Miraca.

Hvis du er et offer for et indbrud, den første ting dit forsikringsselskab vil gøre, er at bede om en kopi af alarmens journal for at sikre at alarmen var tændt på det tidspunkt, og at det bliver brugt regelmæssigt. Derfor, hvis en hændelse skulle ske i løbet af natten, og du havde undladt at bruge natindstillingen på din tyverialarm, kan dette annullere din forsikring, hvilket betyder at du ikke kan gøre krav værdien af det stjålne, hvis du har brug for det.

Såvel som når du forlader huset (selv om det er for et par minutter), anbefaler vi også stærkt at folk bruger natindstillingen hver nat. Ligesom du går rundt og kontrollere, om alle vinduer og døre er låst hver nat, skal du også tilføje aktivering af alarmen til din rutine. Med en tyverialarm fra Miraca er du altid godt sikret.

Hvordan virker natindstillingen på min tyverialarm?

Natterutiner kan programmeres til dine nøjagtige behov på din tyverialarm. For eksempel kan du have kæledyr, der sover i køkkenet. Hvis dette er tilfældet, vil natindstillingen give dig mulighed for at programmere til at slukke for køkken bevægelsesdetektorer, men aktivere de resterende rundt omkring i huset.

Bru forskellige sensorer til din alarm

Du kan også bruge chok-sensorer på vinduerne og dørene i køkkenet, mens bevægelsesdetektorer er slukket, som en del af natindstillingen. Det betyder, at hvis du tog på ferie og tog dit kæledyr med, kunne bevægelse- og chok-sensorer i køkkenet begge være tændt, så det opfylder dine behov.

Som en del af natindstillingen, er bevægelsessensorer i badeværelser generelt slukket, så du kan forlade dit værelse til badeværelset uden alarmen går i gang. Men chok-sensorer ved vinduerne i disse værelser er tilrådeligt – især dem, der overser et fladt tag eller balkon.

Find ud af, hvordan Miraca kan hjælpe dig med dine sikkerhedsbehov, eller overtage vedligeholdelsen af dit eksisterende sikkerhedssystem ved at kontakte os gennem vores hjemmeside.

Marco (Author)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *